Du SKAL være MOR!

 

150401135204-donald-trump-gallery-9-super-169
( Foto: CNN.com )

Nu hvor Trump er kommet til magten, med republikansk vinkel er han med stor sandsynlighed, i færd med at tvinge samtlige unge kvinder til at beholde en uønskede graviditet.

– SKEVET AF AGNES KRISTINE FELDBORG-ZETHNER | 7. Februar 2017

American High School Film
Hvis man kigger på de gode gamle American Highschool film tilbage i 90´erne, inkluderer de som regel en akavet seksualundervisnings scene, hvor lærerne ikke ved hvad de taler om eller også er de for akavede og upassende til at sige noget. 
Mange gange optræder en sådan scene, kun i få minutter af spillefilmen, hvilket betyder at det er et problem som bliver taget op og grint af. Efter den scene på 1-3 minutter er emnet glemt, og man kan fortsætte med filmen. Det viser os bare at selvom manglen på unges viden i USA omkring prævention og parforhold er så lav, bliver der stadig ikke taget hånd om problemstillingen.

Kvinder Har Ikke Ret Til At Bestemme
Med en nyvalgt republikansk præsident som Trump, er det ikke ligefrem sikret at det nye system vil tage hånd om omstændighederne. Nej, tværtimod hælder hans mærkesager nok mere over i, at faget ligefrem skal forbydes, grundet hans ekstremt tradtionelle mindset.
Faktisk så traditionelt, at det ikke er en overraskelse, hvis han fjerner retten til abort i USA.
Han mener ikke at man som ung kvinde har ret til at bestemme over ens krop, hvis man er blevet gravid, ved enten ubeskyttet sammenleje eller i værste tilfælde voldtægt. Det er i Trumps øjne et gudsvalg, og ikke kvindes eget, om barnets skal fødes.

Vælger At Få Børn Sent
Der er jo en grund til, at mennesker i dag får børn meget senere end deres forældre og bedsteforældre.
Det skyldes at vi i det
nuværende samfund, fokuserer mere på vores uddannelser, frihed og penge, fremfor hurtig familie stiftelse og ægteskab.
Faktisk er det de færreste i dag, over 25 år, som tænker på stiftelse af familie. Mange er enten singler og i fuld gang med deres karriere eller bare slet ikke klar til familielivet.
Trumps ideologi omkring det gamle og traditionelle, kan godt gå hen og tage overhånd i løbet af hans post som Amerikansk Præsident. Han vil gøre alt for at prøve at få de gamle amerikanske sjæle tilbage i det Amerikanske folkefærd. Han mener at Amerikanere bliver for distraheret af omverdenen og alt den fremmed kultur. Fordi sociale medier bliver større og større. De fokusere for meget på andres liv og andres lande, frem for USA og den gamle amerikanske kultur.

Alt Vores Information Er Fra Nettet
Vi får mere information end nogensinde før via de her forskellige platforme, som Twitter, Instagram, Facebook og Snapchat. Derfor er seksuel undervisning reelt ikke så vigtig længere, fordi vi får meget af vores viden og erfaringer fra nettet. Hvis vi er i tvivl om et produkt eller andet, kan vi sikre os et svar. Det er dog ikke altid et troværdigt svar, der kommer ud af researchen. Derfor kan man jo modsige princippet i ingen seksuel undervisning, men der er altså stadig brug for den basale erfaring og viden, som mange unge i USA, slet ikke har fået.
Specielt hvis Trump indsætter følgende lov om, at man ikke må få en abort, uden undtagelser. Det vil komme til at påvirke hundrede tusindvis af unge i USA, hvis det træder i kraft.
Fordi der er ingen 16 årig, eller yngre, som er klar til ansvaret for et barn.
Så lige meget omstændighederne og grunden til graviditeten. Så skal du altså blive mor, hvis du bliver undfanget. For det er guds vilje og magt der afgører det, ifølge Trump.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s