Bliver økonomien bedre med Trump som præsident?

Bliver økonomien bedre med Trump som præsident?

Trump har store forventninger til, hvad der skal ske med USA.  Nye arbejdspladser, indføring af ny udenrigspolitik mm., men kommer det nu til at ske?
Skrevet af Victor Bøjland, 07 – 02 – 2017

Ved det sidste Amerikanske præsidentvalg blev Donald J. Trump valgt som præsident. Trump har mange planer for, hvad der skal ske med USA. Trump vil ”Make America Great Again!”, som hans slogan går.

trump

Credit: Carlo Allegri

Hvad er Trumps idéer?

Trump vil bygge sig ud af krisen. ”Trump vil bygge nye hospitaler, motorveje, broer, jernbaner og restaurere lufthavne. Og sænke skatten. Det kan ifølge Donald Trump lade sig gøre, fordi Donald Trump vil sætte gang i den amerikanske økonomi, så der er råd til det hele.” – DR Oliver Routhe Skov – USA-korrespondent.

Dette er nogle af Trumps mange idéer, som han vil have der skal ske med USA. Dette kommer i sig selv til at skabe arbejdspladser, men en anden måde Trump også vil skabe arbejdspladser er ved at smide alle de ulovlige Mexicanere, samt andre illegale immigranter, som har immigreret sig ind i landet. Trump har som et valgløfte ville bygge en mur ved den amerikansk mexicanske grænse, som han mener at Mexico skal betale. Trump vil give de arbejdspladser til de arbejdsløse der er blevet skabt grundet de mange illegale immigranter. Trump vil samtidig sænke virksomhedsskatten, i håb om, at der bliver lavet flere arbejdspladser samt nye virksomheder. Han mener dette vil kunne lade sig gøre da virksomhederne nu vil have råd til at ansætte flere.

Bliver økonomien bedre?

Ifølge Trump har Obama, Amerikas tidligere præsident, ødelagt den amerikanske økonomi. Han har været en dårlig præsident og har ikke gjort sit arbejde som præsident tilfredsstillende. Da Obama blev udvalgt til præsident i 2008 var USA’s BNP på 100.200 milliarder, hvor at da han sluttede i 2016 lå den oppe på 130.172 milliarder, hvilket er en kæmpe udvikling. Trump mener dog ikke at Amerikas’ BNP er høj nok og han mener selv at han vil bringe den til nye højder. Trumps ide med USA er, at de skal blive et ”uafhængigt land”, som står for hoveddelen af deres egen produktion.

Flere eksperter mener at Trumps ide om at gøre ”America great again” er en mulighed, da Trump er en mand, som holder sit ord. Det  kan ses på de nyeste bekendtgørelse om indrejseforbud fra lande hvor at der tidligere er kommet terrorrister. Dette er dog kun starten på Trumps mange idéer og valgløfter.

Hvad ville ske hvis Hillary blev valgt som præsident?

Tingene ville blive meget andeledes, der vil ikke blive bygget en mur ved den amerikansk mexicanske grænse. Der er ikke særlig mange amerikanere i USA, som ville gøre det arbejde som Mexicanerne gør, med den løn de får. Hillary tænker også mere på de fattige end Trump gør, han lægger mere vægt i sænkninger af virksomheds skatter samt at USA skal være et selvkørende land, som ikke skal havde hjælp uden fra.

Så bliver Økonomien bedre?

Ja økonomien bliver bedre over de næste 4 år. Trump er en dygtig forretningsmand, som holder sit ord mener eksperterne. Så man kan forvente at USA bliver et bedre og rigere land.

 

Læs også:

https://usaifokus.wordpress.com/2017/02/07/er-immigration-positivt-for-usas-okonomi/

https://usaifokus.wordpress.com/2017/02/10/donald-trumps-okonomiske-visioner-2/

http://nyheder.tv2.dk/erhverv/2017-01-20-fakta-usas-oekonomi-foer-og-efter-obama

https://www.dr.dk/nyheder/udland/overblik-her-er-donald-trumps-vilde-planer


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s